News Flash:

Bani de la Guvern pentru refacerea infrastructurii afectate de inundatii din Timis

16 Octombrie 2016
1082 Vizualizari | 0 Comentarii
drum inundat2
Judetul Timis are alocata de la Guvern suma de 1,999 milioane lei. Fondurile sunt destinate refacerii infrastructurii hidrotehnice, terasamentelor si malurilor de aparare, structurii drumurilor judetene, comunale, a podurilor, podetelor si digurilor din localitatile afectate de inundatiile si alunecarile de teren produse in acest an.
Pagubele au fost estimate in baza evaluarilor detaliate facute de catre autoritatile administratiei publice locale, Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta si de catre Institutiile prefectului din judetele afectate de inundatii in cursul lunilor iunie, iulie si august si transmise, spre centralizare, Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, scrie tion.ro.
Autoritati locale din 25 de judete vor fi sprijinite sa finanteze lucrarile de refacere a infrastructurii locale afectate ca urmare a calamitatilor naturale produse de inundatiile din acest an. Guvernul a alocat suma de 86,7 milioane lei, din Fondul de interventie, pentru judetele: Alba, Arges, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Buzau, Caras-Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Sibiu, Suceava, Timis, Tulcea, Valcea si Vrancea.
Urmeaza ca dupa publicarea hotararii in Monitorul Oficial sa fie disponibile si sumele pe fiecare localitate in parte, destinate refacerii infrastructurii afectate de inundatii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005439 (s)