News Flash:

Bani de la Consiliul Local pentru CSM Timisoara

2 Noiembrie 2015
1373 Vizualizari | 1 Comentarii
CL timisoara2
Sportul timisorean a fost salvat pe ultima suta de metri de consilierii locali, care au votat in plenul de vineri alocarea a peste 1 milion de lei pentru noul Club Sportiv Municipal (CSM) creat pentru a proteja sporturile locale de performanta, altele decat fotbalul, respectiv, prim-divizionarele de rugby, baschet masculin si handbal masculin.
Masura crearii noului CSM Timisoara a fost impusa de faptul ca finantarile anterioare, la FC Poli, au fost considerate de Curtea de Conturi ca fiind ilegale.
Amendamentul celor 1.069.000 de lei pentru noua structura sportiva a apartinut consilierului local Radu Toanca si a fost propus la rectificarea de buget de vineri.
Problema culorilor celor trei formatii va fi rezolvata ulterior si va cadea in sarcina Consiliului de Administratie (C.A.) al noului CSM.
Consiliul Local va fi reprezentat in noul C.A. al CSM Timisoara de Radu Toanca si Ciprian Jichici, iar Primaria va fi reprezentata de Mihai Costa, directorul Directiei Institutii Scolare, Medicale, Sportive si Culturale.

csm timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006048 (s)