News Flash:

BANCUL ZILEI: Ce face un sot cand afla ca este inselat de sotie :))

13 Februarie 2017
985 Vizualizari | 0 Comentarii
bancul zilei
Suspectand ca sotia il inseala, un barbat   se hotaraste sa vina acasa la o alta ora ca de obicei. Ajuns acasa, acesta  isi surprinde sotia dormind cu alt barbat. Scoase revolverul cu grija, ca sa nu-i trezeasca, il arma si cand era gata sa traga primul glont incepu sa se gandeasca.
In ultimul timp isi daduse seama ca viata lui de barbat casatorit se imbunatatise: sotia nu-i mai cerea bani pentru mancare,  haine, bijuterii sau pantofi, cu toate ca aparea mereu cu o rochie noua, o bijuterie noua sau sandale la moda. Copiii schimbasera scoala publica din cartier cu o scoala privata. Ca sa nu mai spunem, de noua masina pe care sotia o achizitionase, in ciuda faptului ca de patru ani nu-i mai crescuse salariul si de atunci am suspendat cota lunara pe care trebuia sa i-o dau. Iar de provizii, ce sa mai vorbim: niciodata nu a avut atata abundenta in casa ca in ultimele luni. Si plata luminii, a apei, a telefonului plus internetul, telefoanele mobile, ratele la cardurile de credit, de cat timp nici nu mai auzise vorbind despre ele.
A pus arma inapoi cu aceeasi grija ca sa nu-i trezeseasca si a iesit din camera incetisor. S-a oprit in usa salonului, aprins o tigara, a reflectat un pic si si-a zis:
- Tipul plateste chiria, supermarketul, educatia copiilor, facturile casei, masina! Toate cheltuielile casei! Eu ma culc cu ea in fiecare zi...
Si, iesind din casa, casa lui, trase concluzia:
- La naiba! Totusi, incornoratul este el!
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006941 (s)