News Flash:

Banciu o jigneste din nou pe Halep: „Ea, saraca, n-a invatat nici sa citeasca si sa scrie. Un copil de clasa a doua se exprima mai bine”

15 Februarie 2018
1002 Vizualizari | 0 Comentarii
banciu2

Simona Halep a avut parte de cuvinte grele, chiar daca performantele sportive pe care le are sunt practic imposibil de contestat.

Cel care a pus-o la zid este acealasi Radu Banciu, realizatorul tv care nu rateaza nicio ocazie sa o jigneasca. Acesta a comentat o afirmatie a Simonei Halep, facuta dupa victoria Monicai Niculescu in fata Mariei Sarapova.
„E o victorie mare si o felicit din suflet, chiar i-am trimis un mesaj. M-am bucurat mult sa vad ca a reusit si ea. Asa cum am mai spus, Sarapova a fost un nume mare in tenis si mereu cand jucam contra ei chiar ne dorim sa castigam. Si eu am facut-o anul trecut pentru prima data si ma bucur ca si Monica a facut-o”, a spus Halep.

Dupa care a urmat discursul lui Radu Banciu, citat de mondonews.ro:
„Este superba declaratie a Simonei Halep preluata de cei de la Digi Sport. E adevarat ca ti se face rusine cand citesti asa ceva, dar acesta este bunul nostru national. Asa este. (…) Un copil de clasa a doua se exprima mai bine. Aceasta fraza, in orice caz, este de tipul lui Gheorghe Hagi, de tipul Gigi Becali, chiar”
„Poate se exprima mai bine in engleza. Nu stiu de ce nu i-o fi scris Monicai Niculescu in engleza ca amandoua se plimba prin circuitul asta suficient incat sa manevreze engleza de WhatsApp. Sau poate ca nici macar acolo nu au un pic de scoala. Dar, oricum, sa faci din asa ceva un bun national, sa te isterizezi pentru asta… Nu va dati seama, totusi, cam ce departe suntem de lumea reala? Ce ipocrizie…”

„Deci noi, ridicolii acestei lumi, faceam din fata asta o icoana, ba, a societatii. Asta este sigla noastra. (…) Noi cu asta ne mandrim, cu fata asta. Este tot ce avem mai bun in tara. Fiti seriosi! Sunt oameni care ar merita atentie. (…). Ea, saraca, n-a invatat nici sa citeasca si sa scrie. (…) Sigur, neavand pe nimeni in sport, ne agatam si noi de cine putem. Este ridicol, ba! (…) Nu se poate”.


simona halep radu banciu monicai niculescu mariei sarapova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006640 (s)