News Flash:

Banateni anchetati pentru braconaj

27 Septembrie 2016
1160 Vizualizari | 0 Comentarii
braconaj
Sase romani sunt anchetati de braconaj, dupa ce o organizatie internationala a semnalat problema intr-o scrisoare deschisa catre premierul Dacian Ciolos. Romanii ar fi vanat ilegal cerbi, informeaza Romania TV. Oragnizatia de mediu transmite Guvernului sa descurajeze vanatoarea ilicita.
Cele sase persoane, printre care si un fost angajat al Ocolului Silvic Otelul Rosu sunt acuzate de braconaj, actiune pentru care risca intre 3 si 7 ani de inchisoare sau amenda penala, intre 5.000 si 25.000 de lei.
Plangerile penale au fost facute de catre reprezentanti ai unei organizatii de protectie a mediului care au depus si imagini cu persoanele respective in timp ce omorau cerbi, scrie ziuadevest.ro.
In timp ce imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere montate in ariile protejate din Muntii Tarcului pentru a urmari animalele salbatice in habitatul lor natural.
Reprezentantii organizatiei de mediu au fost nevoiti sa faca mai multe sesizari, printre care si catre premierul Romaniei, Dacian Ciolos, prin care cereau urgentarea cercetarilor dosarelor de braconaj si pedepsirea vinovatilor.

sase romani braconaj dacian ciolos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3083 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005530 (s)