News Flash:

Bacalaureatul de toamna. Candidatii care au promovat examenele de corigenta se pot inscrie la noua sesiune. Calendarul probelor

27 Iulie 2017
848 Vizualizari | 0 Comentarii
bac lucrare
Elevii care au promovat examenele de corigenta se pot inscrie joi la sesiunea august-septembrie a Bacalaureatului. Prima proba, cea scrisa la limba si literatura romana, va avea loc in 21 august, conform calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale.
In cazul elevilor care au promovat examenele de corigente in aceasta vara, joi este organizata o sesiune de inscriere la bacalaureatul de toamna.
Sesiunea din toamna a examenul de bacalaureat va debuta in 21 august, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. A doua zi va avea loc proba scrisa la Limba materna. In 23 august va fi organizata proba scrisa obligatorie a profilului, iar in 24 august elevii vor sustine proba la alegere a profilului si specializarii.
Conform calendarului, pe 25 si pe 28 august are loc evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, iar pe 28 august va fi evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna - proba B. In 29-30 august, este programata evaluarea competentelor digitale - proba D, iar in 30-31 august, vor fi evaluate competentele lingvistice intr-o limba de circulatie internationala - proba C.
Afisarea primelor rezultate va avea loc in 1 septembrie, pana la ora 16,00, iar elevii nemultumiti de note pot depune contestatii, intre orele 16:00 -20:00.
Intre 2 si 5 septembrie vor fi rezolvate contestatiile, iar in 6 septembrie vor fi afisate rezultatele finale.
 Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006101 (s)