News Flash:

BAC-ul vedetelor! Radoi nu s-a prezentat, fiul lui Mititelu a luat media...

14 Iulie 2016
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
radoi

Sute de mii de elevi au aflat în această săptămână rezultatele de la BAC, iar printre ei s-au aflat şi câţiva fotbalişti sau foşti fotbalişti români.

Pregătirea de vară le-a cam dat planurile peste cap unor jucători, care au ratat şansa de a lua cel mai important examen al maturităţii. Aflaţi în cantonamente cu echipele lor, Patrick Petre, Andrei Târcoveanu (Dinamo), respectiv steliştii Robert Vâlceanu şi Valentin Cojocaru nu s-au prezentat la probele scrise, picând BAC-ul. La fel s-a întâmplat şi cu Mirel Rădoi, fostul antrenor al Stelei alegând să nu participe nici în acest an la Bacalaureat, deşi se înscrisese.

Am avut parte, însă, şi de cazuri fericite. Alexandru Buzbuchi, portarul Viitorului, a promovat examenul cu 6.20, obţinând o medie puţin mai mare decât a colegului Răzvan Marin, care a trecut la limită, cu media 6.10în timp ce Junior Măcriş, tânîărul fotbalist al Stelei, se poate mândri cu o medie de 6.30. George Mareş, în schimb, a fost ceva mai vrednic şi a învăţat suficient pentru a obţine o medie de 7.43.

Fiul lui Mititelu a impresionat

De departe cel mai inspirat a fost fiul lui Adrian Mititelu. Cândva fotbalist în Liga 2, la Universitatea Craiova, Adrian Mititelu Jr. pare că s-a concentrat mult pe examenul maturităţii, iar rezultatul a fost unul pe măsură. Fiul omului de afaceri din Craiova a obţinut nota 10 la proba de "Logică, argumentare şi comunicare", 9.95 la istorie şi 8.65 la Limba şi literatura română, suficient pentru o medie impresionantă, de 9.53, şi pentru a-l face mândru pe fostul patron al Universităţii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004816 (s)