News Flash:

Băsescu: PSD, deturnat in folosul influentei si puterii unor "incompetenti si guralivi", ca Dragnea si Firea. Sa se decida daca vrea sa redevina partidul viu, util

23 Iunie 2017
1318 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat vineri ca PSD este deturnat in folosul influentei si puterii unor "incompetenti si guralivi", precum Liviu Dragnea si Gabriela Firea, afirmand ca trebuie sa se decida "foarte rapid, daca vrea sa redevina partid politic viu, util tarii".
"PSD, un partid deturnat. (…) Acum, PSD este un partid deturnat. Deturnat in folosul influentei si puterii politice si executive a guralivilor vicleni si incompetenti Liviu Dragnea, Gabriela Firea, Carmen Dan, Olguta Vasilescu, Sevil Shhaideh", a declarat presedintele PMP, Traian Basescu.
Traian Basescu a afirmat ca "un colos politic de talia PSD" a ajuns sa fie "deturnat in interes propriu, de cativa submediocri ca intelect, dar vicleni si guralivi si, mai ales, degraba vorbitori la tv-uri".
"Liviu Dragnea, Gabriela Firea, Carmen Dan, Olguta Vasilescu, Sevil Shhaideh toti niste oportunisti cranceni, incompetenti pentru functiile pe care le ocupa, au ajuns sa domine un partid urias care are comportamentul unei <<cutii cu plastilina>>, amorfa, pe care o modeleaza fara niciun efort un copilas la gradinita. Este exact ce le trebuie oportunistilor incompetenti, vicleni si guralivi, pentru a folosi <<cutia cu plastilina>> pentru propriul lor postament politic, cu adanc dispret fata de interesele PSD dar, mai ales, fata de interesele tarii", a scris Basescu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005661 (s)