News Flash:

Băsescu: "Carmen Dan a provocat criza, indemnata de Dragnea. Liderul PSD vrea o maimuta la Guvern"

15 Ianuarie 2018
1576 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, duminica seara, ca ministrul de Interne Carmen Dan a provocat criza politica, „probabil indemnata de Liviu Dragnea”, afirmand ca liderul PSD isi doreste o maimuta la Palatul Victoria.
”Doamna Carmen Dan este vinovata. Stiind ca desemnarea sefului Politiei depinde de premier, cum anunti tu public ca va fi schimbat seful Politiei fara sa ai acordul premierului? (...) S-a pus singura intr-o situatie extrem de dificila prin refuzul pe care i l-a administrat premierul imediat ce a spus sa fie schimbat”, a declarat presedintele PMP, Traian Basescu, la B1 TV.

Carmen Dan a fost indemnata de Liviu Dragnea sa provoace aceasta criza politica, a afirmat Traian Basescu.

„Eu pe sursele pe care le am aflu ca doamna Carmen Dan a stiut ca premierul nu a vrut sa il schimbe pe seful Politiei si a provocat criza, probabil indemnata de Dragnea, dar nu vreau sa fac un pacat”, a spus presedintele PMP.
Basescu a afirmat ca in PSD s-ar putea ajunge la o „impacare rusionoasa”, daca in sedinta CEX, care va avea loc luni, Mihai Tudose va accepta sa o pastreze pe Carmen Dan in Guvern, la propunerea lui Liviu Dragnea.

”Dragnea va incerca o mentinere a doamnei Dan in Guvern, pe care cel mai probabil o va accepta Tudose, lucru care il va descalifica, ca premier. El ar deveni, in situatia asta, un om cu autoritate zero nu doar in fata membrilor Guvernului, dar si a oamenilor din Politie (...)”, a adaugat Traian Basescu.

Liderul PMP a afirmat ca social-democratii ar putea decide sa o inlocuiasca pe Carmen Dan cu un alt om de incredere al lui Dragnea.

”A doua varianta este aceea care salveaza Guvernul. A doua varianta ar fi ca Dragnea sa inteleaga ca premierul nu poate sa o mai tina in Guvern pe doamna Carmen Dan, sa o retraga si sa isi puna tot un om al lui si asta ar rezolva problema institutional”, a adaugat liderul PMP.

Liderul PMP a fost de parere ca Liviu Dragnea ”isi doreste o maimuta la Palatul Victoria”, ceea ce nu este posibil.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006395 (s)