News Flash:

Avram Iancu a reusit sa strabata Dunarea inot, de la izvoare pana la varsare, stabilind un RECORD mondial

17 Septembrie 2017
827 Vizualizari | 0 Comentarii
avram iancu inot
Avram Iancu, bibliotecarul din Petrosani care si-a propus sa traverseze Dunarea inot de la izvoare pana la Marea Neagra, fara costum de neopren, a stabilit recordul mondial, dupa ce a ajuns, sambata, la Sulina, punctul final al cursei, unde a fost asteptat de sute de oameni.
Avram Iancu a ajuns, sambata, la Sulina, punctul final in drumul lui de la izvoarele Dunarii spre varsarea in Marea Neagra. Astfel, bibliotecarul din Petrosani a reusit sa stabileasca un nou record mondial, fiind primul om care a parcurs inot Dunarea fara costum de neopren.
La Sulina, Avram Iancu a fost asteptat de sute de oameni, pe melodia “We are the champions” a trupei Queen, strigand „Iancu” si aplaudandu-l atunci cand a ajuns la kilometrul 0 din cursa.
“Dragi prieteni, este ultima zi. Este atacul final asupra tintei pe care mi-am propus-o. Inot de 89 de zile, este a 89-a zi, a 89-a dimineata, ii multumesc lui Dumnezeu ca este o vreme absolut excelenta, conditii absolut excelente de inot pentru ultimii 25 de kilometri. Sper din tot sufletul sa ajung la final. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si sunt convins ca veti fi alaturi de mine si in acesti ultimi 25 de kilometri. Doamne ajuta, prieteni!”, a spus Avram Iancu, sambata, inainte de a parcurge ultimii kilometri din cursa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008597 (s)