News Flash:

Avocati: Nicusor Constantinescu va ramane oricum in arest, mai are un mandat si la Constanta

7 Noiembrie 2014
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
Avocatii lui Nicusor Constantinescu au explicat, joi, ca clientul lor va ramane in custodia autoritatilor chiar si in eventualitatea in care s-ar anula mandatul de arestare in lipsa emis de Tribunalul Bucuresti, deoarece exista un al doilea mandat emis de Tribunalul Constanta.
Concret, au explicat avocatii, chiar daca Tribunalul Bucuresti ar admite solicitarile lor si ar revoca sau ar inlocui masura arestarii cu o alta masura mai usoara, Nicusor Constantinescu va ramane in stare de arest in baza celui de-al doilea mandat de aretare preventiva in lipsa emis pe numele sau, de Tribunalul Constanta, unde va fi dus cat mai repede.
Avocatii au lasat de inteles ca este foarte posibil ca Nicusor Constantinescu sa fie transferat in arestul Politiei Constanta chiar in cursul serii, astfel incat, pana vineri la ora 12.00, sa poata fi prezentat unui judecatori constantean pentru confirmarea celui de-al doilea mandat.
Joi, la Tribunalul Bucuresti, avocatii lui Nicusor Constantinescu au aratat ca multitudinea de acte medicale aduse din SUA, Turcia si Germania dovedesc cu certitudine ca clientul lor are cancer, ca plecarea sa a fost motivata efectiv de o gravare a conditiei medicale si ca, la primele semne de ameliorare, a revenit singur in tara. Mediafax.ro

tribunalul constanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006973 (s)