News Flash:

Avionul malaysian prabusit in 2014 in Ucraina a fost doborat cu o racheta ruseasca

16 Iulie 2015
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
Malaysia Airlines 2
Avionul companiei Malaysia Airlines prabusit in iulie 2014 in estul Ucrainei a fost doborat cu o racheta sol-aer de fabricatie ruseasca, a stabilit Comisia de ancheta creata de Olanda, afirma surse citate de CNN.
Avionul Boeing 777 al companiei Malaysian Airlines s-a prabusit pe 17 iulie 2014 in regiunea ucraineana Donetk. Aeronava decolase de la Amsterdam (Olanda) spre Kuala Lumpur (Malaysia). Incidentul aviatic s-a soldat cu moartea tuturor celor 298 de persoane aflate la bord.
Raportul Comisiei de experti din Olanda nu a fost inca publicat, dar copii ale documentului au fost trimise Departamentului american pentru Siguranta Transporturilor si companiei Boeing.
Potrivit unor surse americane citate de CNN, avionul a fost doborat cu o racheta sol-aer ruseasca lansata dintr-o zona din estul Ucrainei care in acel moment era sub controlul separatistilor prorusi.
O parte din responsabilitatea pentru dezastrul aviatic este atribuita companiei Malaysia Airlines, pentru ca a ignorat avertismentele referitoare la survolarea spatiului aerian din estul Ucrainei.

malaysian airlines donetk kuala lumpur
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004850 (s)