News Flash:

Avioanele Turkish Airlines ar putea ateriza la Timisoara

11 Aprilie 2015
1430 Vizualizari | 0 Comentarii
Timisoara a fost aleasa de catre cei de la Turkish Airlines drept aeroport de rezerva pentru cursele pe care le opereaza pe aeroportul din Belgrad. In cazul in care din motive meteorologice, dar si alte motive, nu se va putea ateriza pe aerodromul din capitala Serbiei, turcii vor apela la cel din Timisoara.
Inca o companie aeriana, este vorba de Turkish Airlines, a ales Aeroportul International Timisoara „Traian Vuia” ca aeroport de rezerva. Astfel, daca aeronavele companiei nu pot ateriza pe aeroportul din Belgrad din cauza conditiilor meteo nefavorabile, in special ceata, aeronavele vor fi redirectionate la Timisoara.
Aceasta decizie a fost luata de compania aeriana datorita conditiilor excelente ale infrastructurii existente pe Aeroportul Timisoara: pista de 3.500 m care poate asigura aterizarea oricarui tip de aeronava si sistemul de balizaj luminos si de radionavigatie performant pentru aterizare in conditii de vizibilitate redusa, scrie tion.ro.
Serviciile profesionale oferite pasagerilor si personalul specializat au fost apreciate de compania turceasca pentru eficienta in desfasurarea in conditii optime a operatiunilor aeriene.

timisoara turkish airlines
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006804 (s)