News Flash:

AVERTISMENTUL Rusiei: Vom reactiona politic si militar daca NATO consolideaza fortele in Europa de Est

9 Iunie 2014
590 Vizualizari | 0 Comentarii
Rusia va considera orice suplimentare a fortelor militare NATO in apropierea frontierelor sale drept "o demonstratie a intentiilor ostile" si va lua masuri politice si militare pentru a-si garanta securitatea, avertizeaza Vladimir Titov, adjunctul ministrului rus de Externe, citat de Interfax.
Declaratiile intervin pe fondul tensiunilor dintre Rusia si Occident din cauza crizei ucrainene si dupa ce presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a promis suplimentarea ajutorului militar destinat statelor est-europene membre ale NATO.
"Nu putem vedea consolidarea puterii militare a Aliantei Nord-Atlantice la frontierele Rusiei altfel decat ca pe o demonstratie a intentiilor ostile", a afirmat Vladimir Titov.
"Ar fi greu sa vedem o consolidare substantiala a fortelor militare NATO in centrul si estul Europei, chiar si intr-un sistem de rotatie, altfel decat ca pe o incalcare directa a prevederilor Actului fondator din 1997 intre Rusia si NATO", a subliniat Titov.
"Vom fi fortati sa luam toate masurile politice si militare pentru a ne garanta in mod credibil securitatea", a insistat oficialul rus.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0755 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014968 (s)