News Flash:

AVERTISMENT SOCANT! Furtunile precum cele din vestul Romaniei se vor extinde in toata tara!

19 Septembrie 2017
968 Vizualizari | 0 Comentarii
timisoara5
Furtunile din vestul tarii vor cuprinde toata tara. Meteorologii avertizeaza ca, in cursul zilei de marti, precipitatiile vor ajunge si la 25 de litri pe metru patrat si vor fi conditii de grindina si vant puternic.

Totul va fi insotit si de o scadere drastica a temperaturilor, iar racirea brusca a vremii va fi resimtita, in special, in zonele centrale, nordice si vestice ale teritoriului, potrivit Antena 3.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 30 de grade Celsius, in special in Muntenia, sudul Moldovei si vestul Dobrogei.

Precipitatiile se vor instala in cursul noptii de luni spre marti, iar cerul va fi partial noros in nord-vest si la munte si mai mult senin in celelalte zone.

In Bucuresti, pe parcursul zilei de luni, valorile termice vor marca o scadere usoara fata de duminica. Maxima zilei va fi in jur de 31 de grade Celsius, la amiaza, dar temperaturile vor scadea… pana joi, cand vor fi doar 24 de grade Celsius, iar noptile vor fi sanse de ploaie.

O furtuna violenta a izbucnit brusc, duminica, in vestul tarii, cand vantul a atins la rafala viteze de aproape 100 de kilometri pe ora. Totul a durat doar 15 minute, dar a lasat in urma pagube materiale si, din nefericire, multe victime.

grindina vant puternic scadere drastica sudul moldovei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006116 (s)