News Flash:

Avertisment pentru Guvernul Ciolos, dinspre Timisoara

23 Noiembrie 2015
1589 Vizualizari | 1 Comentarii
Nicolae Robu1 1
Primarul Nicolae Robu a declarat vineri ca va critica Cabinetul Ciolos, asa cum a facut si cu Guvernul Ponta, daca noul Executiv nu va sprijini financiar realizarea obiectivelor majore ale Timisoarei. 
"Guvernele Romaniei nu au raspuns solicitarilor mele pentru Timisoara. Sunt obiective majore — centurile de Sud si de Vest, un nou racord la autostrada, mai bun decat cel actual si care este de mare interes pentru noi, un nou stadion, o noua sala polivalenta, cu 15.000 de locuri, un bazin olimpic. Aceste obiective raman mai departe pe agenda mea(...). Nu le poate face primaria, dar trebuie sa fie pe agenda primarului, oricare ar fi el. Nu-mi va fi greu sa cer, si pe viitor, un marker si o hartie pe care sa scriu 'zero lei' (alocati de guvern, n.r.), ca si atunci cand la guvernare era PSD', a detaliat Robu, in conferinta de presa, scrie ziuadevest.ro. 
Edilul sustine ca nimeni nu poate avea pretentii ca intr-un mandat de un an de zile sa se realizeze toate aceste obiective, dar va face lobby si in fata noului Cabinet, prioritara fiind finantarea urgenta pentru realizarea centurii de Sud a Timisoarei, care face legatura cu iesirea spre Serbia. 
"Voi cere ca centura Sud sa fie sustinuta acum. Daca voi vedea aceeasi abordare, voi avea aceeasi reactie. Pentru ca pe mine ma intereseaza interesele timisorenilor", a adaugat Robu. 
Robu a precizat ca va critica chiar si un guvern PNL daca "va avea aceeasi atitudine fata de Timisoara". 
"Voi reactiona, in primul rand, in interiorul partidului, ca vicepresedinte al PNL si copresedinte al PNL Timis, iar daca nu s-ar rezolva, as iesi public sa spun acelasi lucru. Dar nu cred ca un guvern PNL va trata Timisoara asa cum a fost tratata de guvernele PSD", a conchis Nicolae Robu.

cabinetul ciolos guvernul ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 33 queries | Mysql time :0.004963 (s)