News Flash:

AVERTISMENT: Cum stati cu sanatatea intre 16 si 22 noiembrie

17 Noiembrie 2015
1397 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop0
Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Nu vei intampina probleme de sanatate in aceasta perioada, si cu siguranta ar trebui sa iti poti permite mai multe momente de rasfat ori excese. Poti manca mai mult si ce iti pofteste inima o data pe saptamana, nu se va intampla nimic daca nu faci din asta o regula!

Sagetator(22 noiembrie - 21 decembrie)

Saptamana aceasta vine cu multa energie pentru tine, asa ca profita cat poti de aceasta situatie pentru a face cat mai multe lucruri utile pentru tine si pentru cei dragi. Nu iti fie teama sa incerci lucruri noi, nu ti se va intampla nimic.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu vei avea niciun fel de probleme de sanatate in aceasta perioada, nu vor aparea unele noi si nici nu se vor agrava unele deja existente. Chiar daca te simti bine, atat fizic, cat si psihic, nu trebuie sa renunti sa ai grija de tine!

Varsator(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu trebuie sa te pedepsesti singura pentru ceea ce se intampla in jurul tau. O astfel de atitudine nu va face altceva decat sa te extenueze psihic, ca mai apoi sa iti cedeze si organismul. Stresul si supararile iti pot cauza probleme serioase de sanatate.

Pesti(19 februarie - 20 martie)

Sanatatea este mai importanta decat orice pe lume, asa ca lasa te griji deoparte si bucura-te ca nu ai probleme din acest punct de vedere. De cele mai multe ori, noi oamenii nu apreciem ceea ce avem decat dupa ce pierdem acel lucru.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Daca ai unele probleme de sanatate, in aceasta saptamana ai toate sansele sa le gasesti rezolvarea. Nimic nu conteaza mai mult decat ca organismul tau sa fie in regula, atat fizic, cat si psihic.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Din fericire pentru tine, aceasta saptamana va fi una linistita si lipsita de incidente neplacute din acest punct de vedere. Se poate spune ca vei scapa ca prin urechile acului de unele probleme serioase.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este foarte important sa stii cand sa te opresti, altfel risti sa te imbolnavesti si sa te mai faci si de ras pentru ca nu te mai poti concentra din cauza oboselii. Invata sa faci totul cu masura si sa gasesti un echilibru in viata ta.
Rac(22 iunie - 21 iulie)

Chiar daca s-a stricat vremea si nu iti mai vine sa iesi afara decat cand ai treaba, incearca sa faci un efort pentru cateva minute de sport in aer liber. Acest stil de viata te va mentine sanatoasa, iar mintea iti va fi mai clara.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei intampina probleme de sanatate in aceasta saptamana, ci din contra te vei simti din ce in ce mai bine. Starea ta generala va fi una de zile mari, iar energia de care dai dovada te va surprinde chiar si pe tine.

Fecioara(23 august – 22 septembrie)

Obsesia ta pentru curatenie si igiena te poate transforma intr-o persoana paranoica de-a dreptul. Pe langa faptul ca te vei distruge psihic incetul cu incetul, organismul tau va deveni mult mai sensibil in fata pericolelor care se ascund peste tot. 

Balanta(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu te vei simti exceptional saptamana aceasta, insa nici nu trebuie sa exagerezi. Daca ai unele mici dureri, incearca sa nu le dai o alta dimensiune, altfel vei ajunge sa crezi pana la urma ca esti bolnava. Ai grija de tine asa cum ar trebui sa aiba orice om obisnuit. (sursa: eva.ro)

scorpion sagetator capricorn varsator pesti berbec taur gemeni rac leu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006337 (s)