News Flash:

Averea lui Ponta, pusa sub sechestru!

13 Iulie 2015
1372 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta in carje
Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare, luni, in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de Dan Sova, iar procurorii urmeaza sa identifice bunurile acestuia, pentru ca o parte sa fie puse sub sechestru, potrivit unor surse judiciare. Ponta s-a prezentat, luni dimineata, la DNA, in carje, unde a stat aproximativ 30 de minute. La iesire, premierul a declarat ca va reveni pentru a da declaratii in luna august, dupa ce va fi gata expertiza financiar-contabila dispusa in dosarul in care este urmarit penal, el refuzand sa spuna daca va demisiona de la Guvern.
Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au pus in miscare actiunea penala pe numele premierului Victor Ponta si i-au schimbat calitatea din suspect in inculpat in dosarul "Turceni-Rovinari".
Potrivit surselor citate, o parte din bunurile mobile si imobile ale lui Victor Ponta vor fi puse sub sechestru de procurorii DNA, in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de Dan Sova.

dan sova dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005797 (s)