News Flash:

Avem vesti despre starea de sanatate a Denisei. Cum se simte cantareata de manele

13 Iulie 2017
1574 Vizualizari | 0 Comentarii
Denisa Manelista
Denisa Manelista continua lupta cu boala, iar vestile sunt bune. Totusi, artista este nevoita sa petreaca cat mai mult timp la pat, boala consumandu-i energia.

Denisa Raducu pare sa nu se fi impacat cu programul pe care medicii i l-au impus. Astfel, dimineata, dupa ce mananca putin din cele preparate de mama sa - fie ca este o supa usoara, fie ca este vorba de cateva bucatele de paine cu branza de vaci, artista se uita putin la televizor, dupa care petrece cateva ore in pat. La pranz i se dau tratamentele naturiste, iar spre seara, cand canicula se mai linisteste, iese pentru cateva minute din casa, dar doar pentru a se plimba, sprijinita, cativa metri, avand apoi nevoie de ore bune de odihna, scrie SpyNews.
De cand a inceput tratamentul naturist, Denisa Manelista sustine ca se simte mult mai bine si, deja, zambind, le-a spus rudelor ei ca are o presimtire buna cu privire la viitorul ei.


"O sa ma vindec, o sa vedeti ca ma fac bine. Va fi bine" ,sunt cuvintele pe care le-ar fi spus vedeta celor din jur, reusind sa ii faca sa planga de fericire.


Denisa Raducu a fost diagnosticata cu carcinom hepatocelular si, de cateva luni, se lupta cu boala cumplita, medicii facand tot ce se poate pentru a o salva.

denisa manelista boala denisa raducu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004436 (s)