News Flash:

Avea infectie la ambii plamani iar parintii se pregateau sa o inmormanteze. E CUTREMURATOR insa ce au surprins camerele de supraveghere intr-o noapte! „S-a vindecat dupa ce a aparut asta! E o minune”

20 Aprilie 2017
1377 Vizualizari | 0 Comentarii
infectie copil
Cazul de mai jos a uimit o echipa de medici din Statele Unite si a devenit cunoscut in intreaga tara, starnind dezbateri aprinse.
Chelsea Banton, o fetita in varsta de 14 ani, a avut inca de la nastere probleme grave de sanatate din cauza faptului ca s-a nascut prematur. Cu ajutorul parintilor a reusit insa sa treaca peste toate si sa duca o viata relativ normala.
Numai ca, in urma cu un an, ea s-a imbolnavit de penumonie. Initial afectiunea parea a fi sub control, insa ulterior doctorii au descoperit ca infectia ajunsese in ambii plamani, scrie poatenustiai.ro.
Starea lui Chelsea se deteriora pe zi ce trece, iar specialistii le spuneau parintilor sa se pregateasca pentru ce este mai rau. Cu toate acestea, intr-o seara, un lucru neobisnuit s-a intamplat!
Personalul spitalului a observat, urmarind imaginile surprinse de camerele de supraveghere, ca in rezerva micutei si-a facut la un moment dat aparitia o silueta luminoasa, asemanatoare unui inger.
Fix din acel moment starea ei a inceput sa se imbunatateasca si, intr-un final, micuta s-a vindecat. Foarte multi cred ca este vorba despre o minune, sunt insa si suficiente persoane care spunc a nu este vorba decat despre o iluzie optica.
Voi ce parere aveti? Iata imaginile:

Galerie Video


statele unite chelsea banton
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004878 (s)