News Flash:

Avancronica meciului dintre Angelique Kerber si Kristyna Pliskova

27 Iunie 2017
3684 Vizualizari | 0 Comentarii

După retragerea de la Birmingham, din cauza unei probleme la gleznă, Angelique Kerber (nr.1 WTA) își face prima apariție pe iarbă în acest sezon. Va juca astăzi contra Kristynei Pliskova (nr. 44 WTA). Este primul meci după turneul de la Roland Garros.

Va fi o săptămână plină de provocări pentru Kerber, deoarece ea va încerca să facă tot posibilul să câștige primul titlu al sezonului. Jucătoarea germană a dus o adevărată luptă pentru a-și susține cariera. Cele mai bune rezultate le are din sezonul trecut.

Kerber a câștigat două titluri de Grand Slam anul trecut - Australian Open și US Open, a ajuns în finala Wimbledon și a devenit numărul unu în lume.

Anul acesta lucrurile nu au mers atât de bine pentru Kerber. A ajuns doar într-o finală, cea de la Monterrey, în cele cinci luni ale sezonului.

Semne încurajatoare au venit spre sfârșitul sezonului, ea ajungând în sferturile de finală la Miami și în finala de la Monterrey, dar a căzut din nou pe zgură, fără a reuși să treacă de primele obstacole în trei din cele patru turnee, inclusiv de primul tur de la Roland Garros, fiind înfrântă de Ekaterina Makarova.

În ciuda formei nu foarte bune din acest sezon, Kerber a reușit cumva să se mențină pe primul loc, și se va afla sub o presiune enormă în următoarele săptămâni pe iarbă. Ea ar putea fi detronată cât de curând, dacă ea nu va reuși să meargă mai deprte.

Cu toate acestea, Kerber va încerca să redevină puternică pe iarbă, care este, probabil, cea mai bună suprafață a ei. Kerber a reușit să facă acest lucru în 2016, când și-a revenit după înfrângerea din primul tur de la Paris, ajungând în finala de la Wimbledon. Acest lucru i va da încredere lui nemțoaicei.

Cu toate acestea, este important ca Kerber să câștige câteva victorii la Eastbourne, înainte de a merge la Wimbledon.

Sora geamănă a Karolinei Pliskova (nr. 3 WTA), Kristyna și-a continuat activitatea pe tot parcursul anului și este în prezent pe locul 44 în clasamentul WTA. Cel mai bun rezultat din acest an a fost finala la runner-up din Praga, unde le-a învins pe Lucie Safarova, Jelena Jankovic și Jelena Ostapenko, înainte de fi înfrântă în finală de Mona Barthel.

Ea a ajuns, de asemenea, în sferturile de finală la Biel, Strasbourg și Mallorca. Pliskova joacă cel de-al treilea turneu al sezonului pe iarbă, după ce a fost învinsă de Anett Kontaveit în turul întâi la s-Hertogenbosch.

Ca și sora ei, Karolina, Kristyna servește foarte bine. De altfel, serviciul este cea mai mare armă a sa. Aceasta a scos 10 ași în victoria din primul tur contra lui Naomi Broady, transformând 80% din punctele pe primul serviciu și 60% din cele din al doilea serviciu său. Se poate spune că a avut un start solid la Eastbourne.

Ea a fost bine bătută în singura ei întâlnire anterioară împotriva lui Kerber, pierzând cu 6-0/ 6-4 în turul trei la Australian Open. Pliskova are mai multă încredere decât a avut la începutul anului, în timp ce încrederea lui Kerber a primit câteva lovituri mari în cursul unui an dificil.

Există, de asemenea, unele îngrijorări cu privire la condiția fizică lui Kerber, după ce s-a retras de la Birmingham din cauza problemei la gleznă. Un alt factor este că acesta va fi primul meci al lui Kerber pe iarbă, în timp ce Pliskova a înregistrat deja câteva victorii pe această suprafață în ultimele două săptămâni. Va face Kerber o figură frumoasă sau va fi un început dezamăgitor?

Kristyna Pliskova joacă bine în acest moment și îi va face viața dificilă lui Kerber. Va fi pentru nr. 1 WTA o adeversară puternică. Serviciul lui Pliskova merge destul de bine pentru a se asigura că acesta va fi un meci strâns, dar, probabil că Pliskova va câștiga un set, iar atunci când tensiunea va crește, jocul lui Kerber ar trebui să fie prea mult pentru Pliskova, chiar și pe terenul de iarbă.

Meciul de astăzi va fi o luptă strânsă, care, probabil, se va încheia după trei seturi cu victoriei nr. 1 WTA, Angelique Kerber, o jucătoare foarte agilă pe teren.

După amiază, fanii acestui sport pot pariuri sport live 888sport, pe parcursul desfășurării acestui meci de tenis. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007761 (s)