News Flash:

Autorul atacului din Londra a calatorit de trei ori in Arabia Saudita

25 Martie 2017
974 Vizualizari | 0 Comentarii
atentat londra
Ambasada saudita din Marea Britanie a comunicat ca autorul atacului de la Londra a calatorit de trei ori in Arabia Saudita, ultima oara in martie 2015, insa nu a fost supravegheat de serviciile saudite de spionaj si nici nu exista informatii ca ar fi comis vreo infractiune acolo, relateaza AP.
Intr-un comunicat dat publicitatii de ambasada se arata ca teroristul a predat limba engleza in Arabia Saudita in perioadele noiembrie 2005-noiembrie 2006 si aprilie 2008-aprilie 2009, avand viza de lucru. Khalid Masood a mai vizitat Arabia Saudita in martie 2015, atunci cand a stat sase zile.
Khalid Masood, al carui nume adevarat era Adrian Russell Ajao, a fost impuscat mortal de fortele de ordine dupa ce a lovit intentionat cu un vehicul zeci de persoane pe Podul Westminster din Londra, iar apoi l-a injunghiat mortal pe agentul de politie Keith Palmer.
Barbatul a fost condamnat in Marea Britanie pentru o serie de agresiuni si pentru detinerea de arme, insa nu era vizat de nicio investigatie curenta si nu existau indicii ca ar fi urmat sa comita un atac terorist. Mediafax.ro

arabia saudita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.4692 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006221 (s)