News Flash:

Autorul accidentului mortal prins la indemnul politistului Godina, lasat in libertate

28 August 2016
1053 Vizualizari | 0 Comentarii
accident
Autorul unui accident mortal de circulatie produs acum 3 zile in Capitala a fost prins vineri seara, cu ajutorul informatiilor primite pe Facebook, insa dupa ce a fost audiat mai multe ore la Parchet a fost lasat liber.
Dupa ce a lovit mortal cu masina o femeie care traversa neregulamentar, soferul a fugit. Politistii l-au cautat timp de trei zile si l-au prins cu ajutorul internautilor, dupa ce celebrul politist Marian Godina a postat un mesaj in acest sens pe pagina sa de Facebook, realateaza Gandul
"Am gasit un comentariu in care era indicat chiar si un numar de inmatriculare. Am fost in legatura permanenta cu colegul meu de la Brigada Rutiera, care are dosarul in lucru, iar el, la randul lui, cu colegii aflati la serviciu, in teren.
Nu era de serviciu, dar nu a ezitat sa se imbrace, sa plece de acasa si sa mearga sa verifice pista cea mai plauzibila. Stiind ca era pe drum spre posibilul autor, iar eu sunt tocmai in Brasov, stateam ca pe ace si il rugasem sa ma sune si sa-mi spuna si mie ce face. M-a sunat in scurt timp: 'Mariane, l-am gasit, asta e!''', a explicat ulterior Godina.
Suspectul si-a recunoscut vina in fata procurorilor, a admis ca a lovit accidental o femeie, ca a fugit de la locul accidentului si ca nu avea nici permis. Citeşte continuarea articolului în Gândul.

g ndul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004797 (s)