News Flash:

Au venit rezultatele autopsiei. Doamne! Ce au descoperit medicii in trupul Denisei

29 Iulie 2017
3804 Vizualizari | 0 Comentarii
denisa

Denisa Raducu a incetat din viata, duminica dimineata, dupa mai bine de cinci luni in care s-a luptat cu boala necrutatoare. Medicul legist a fost socat de ce a descoperit la autopsie.


Denisa Raducu a predat armele in fata bolii duminica dimineata, la ora 04:30, dupa o indelungata suferinta.

 

Trupul neinsufletit al artistei a fost dus imediat la IML pentru a i se face autopsie. Medicul legist i-a marturisit Marei Banica faptul ca a fost socat sa vada cum arata cantareata.

”Nu existau sanse pentru boala ei. Dimineata au dus-o la autopsie foarte devreme. Decesul a fost consemnat pe hartie la ora 4.00. Imi spunea legistul ca in viata lui nu a autopsiat pe cineva intr-o stare mai decazuta decat Denisa. Ea ajunsese sa aiba 23 de kilograme, iar ficatul ei era o pasta”, a mai spus jurnalista Mara Banica.
Familia Denisei trece prin cele mai grele momente din viata lor, artista de numai 27 de ani s-a stins din viata, dupa ce s-a luptat timp de cinci luni cu o boala grava. Rudele sunt indurerate si le vine sa creada ca fetita lor nu mai este in viata.



Mama Denisei a fost alaturi de ea pana in ultima clipa, a sperat ca fiica ei se va face bine si s-a rugat neincetat pentru sanatatea ei, insa boala a invins in cele din urma. In timp ce sicriul cu trupul cantaretei era bagat in groapa, mama Denisei nu ii dadea drumul, lacrimile ii curgeau pe obraz si striga incontinuu disperata: „Fata mea, fata mea”, scrie poatenustiai.ro.

 

Pentru ca nu este casatorita, artista ar fi trebuit inmormantata imbracata in rochie de mireasa, conform traditiei. Acest lucru nu s-a intamplat, intrucat conform altei traditii, nu ar fi un lucru benefic pentru sufletul artistei.


denisa raducu denisa mara banica familia denisei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006086 (s)