News Flash:

Au reusit minunea! Timisoara ramane in Liga I de fotbal, dupa ce a castigat barajul cu UTA

16 Iunie 2017
992 Vizualizari | 0 Comentarii
timisoara fotbal2
ACS Poli Timișoara se menține în Liga I de fotbal, după ce a învins-o pe ACS UTA Bătrâna Doamnă Arad cu scorul de 3-1 (2-1), joi seara, la Șiria, în manșa secundă a barajului pentru primul eșalon al campionatului.

Poli, care învinsese în prima manșă cu scorul de 2-1, a fost condusă încă din minutul 5, când a marcat Marius Curtuiuș. Timișorenii nu au contat în primul sfert de oră, dar au reușit egalarea în min. 17, prin Cristian Bărbuț, cu un șut din careu, în urma unui corner. Echipa de pe Bega, antrenată de arădeanul Ionuț Popa, a marcat al doilea gol prin Octavian Drăghici (22), pe contraatac. Brazilianul Pedro Henrique (88) a închis tabela, la o eroare a apărării arădene.

UTA, care a încheiat pe locul al treilea în liga secundă, a ratat promovarea în eșalonul de elită și în sezonul trecut, fiind întrecută de FC Voluntari în barajul pentru Liga I, după 0-3 și 1-0.

Poli, care a ocupat locul 12 la finalul sezonului în Liga I, început stagiunea cu o penalizare de 14 puncte, dar la finalul sezonului regulat ocupa locul 13 (penultimul), cu 14 puncte. Poli a jucat și finala Cupei Ligii (0-2 cu Dinamo) și a ajuns până în semifinalele Cupei României.

În Liga I au promovat Juventus București și ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în timp ce Pandurii Târgu Jiu și ASA Târgu Mureș au luat drumul eșalonului secund.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004913 (s)