News Flash:

Au inceput asfaltarile pe o artera circulata din Timisoara

24 August 2016
1030 Vizualizari | 0 Comentarii
asfaltare2
Reprezentantii Primariei Timisoara au anuntat de mai mult timp ca Bd. Take Ionescu va vedea asfalt proaspat, muncitorii firmei Superconstruct apucandu-se de ceva timp de treaba. Bulevardul a fost largit putin, vor fi amenajate locuri de parcare, iar soferii vor avea la dispozitie cate doua benzi de circulatie. Pana atunci insa, traficul in zona este un calvar.
„Avem lucrari importante si pe Take Ionescu, nu schimbari de borduri, cum niste nemernici au tot colportat. Sunt niste ticalosi care nu fac altceva decat sa creeze imagine negativa orasului le nesfarsit. Ne vom mandri cum va arata Bd. Take Ionescu, chiar Simion Barnutiu, cand totul va fi covor asfaltic curat, ceea ce nu s-a mai intamplat de foarte multa vreme si cand vom avea doua benzi curate plus locuri de parcare in randul bordurilor pe ambele parti, ceea ce nu am avut niciodata. Este si o reorganizare a acestor artere incat sa nu se mai fure o banda de circulatie de catre masinile care stationeaza pe margine. Deci, usor s-a largit. Am dori ca pe Simion Barnutiu si pe Take Ionescu sa fie inclusiv marcajul facut pentru data de 12 septembrie, incat atunci cand incep scolile, care va insemna un numar mai mare de masini prin oras, sa nu mai existe si acolo un punct de perturbare”, a anuntat, marti, primarul Timisoarei, scrie tion.ro.
Reprezentantii municipalitatii nu s-au gandit insa sa anunte soferii ca se va circula cu restrictii pe Take Ionescu.
„Este o artera dintre cele mai incarcate din orasul nostru, e normal ca orice lucrare efectuata acolo perturba substantial traficul si incetineste deplasarea. Ar fi trebuit sa se anunte, nu stiu de ce nu s-a anuntat… Una este sa decopertezi pe o straduta, soferii putand ocoli pe alta si alta este sa decopertezi pe artere de trafic principale”, a conchis Robu.

bulevardul take ionescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006517 (s)