News Flash:

Au fost premiati cei mai buni sportivi ai judetului Caras-Severin

29 Mai 2016
1186 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria resita
 Cei mai buni sportivi ai anului 2015 au fost premiati, joi, de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Caras-Severin, Consiliul Local si Primaria Resita, ceea ce a insemnat un numar de 17 sportivi, la sporturi olimpice, patru antrenori, un sportiv la sporturi neolimpice, trei echipe si patru sperante olimpice. 
'Am premiat cei mai buni sportivi care ne fac cinste si duc numele localitatii noastre in multe colturi ale lumii. La festivitatea de premiere, conform unei hotarari de Consiliu local, am premiat sportivii si antrenorii lor care s-au calificat la Olimpiada. Din acest punct de vedere, municipiul Resita sta foarte bine, fata de multe alte orase din tara. Le urez succes si, in continuare, sa aiba parte de bine', a declarat viceprimarul Resitei, cu atributii de primar, Ioan Crina. 
Sportivii si antrenorii au primit plachete, diplome si premii in bani. Fondul de premiere pentru toti sportivii a fost de circa 15.000 lei.  
'Iata ca, pentru al doilea joc olimpic, consecutiv, avem sportivi calificati. De aceasta data avem trei sportivi care vor lua startul la Jocurile Olimpice, Marius Cocioran, Narcis Mihaila si Ana Rodean. Ma bucur ca pentru un judet atat de mic si un oras asa de vaduvit de multe alte sporturi, iata ca atletismul da acesti minunati sportivi', a afirmat Catalin Hogea, directorul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Caras-Severin. 
Pe primele locuri, in Topul sportivilor s-au regasit: Marius Cocioran (CSM-CSU Resita), atletism, calificat la Jocurile Olimpice de la Rio, Diana Mudrag-Frant (CSM Resita), lupte, Andrei Frant (CSM Resita) si Vlad Caras (CSM Resita), ambii la lupte. In Topul antrenorilor s-au aflat Octavian Mazaran (CSM-Universitatea Resita), atletism, Adrian Dacica (CSM-CSS Resita), lupte, Cristian Dragomir (CSS Caransebes-CSM Resita), atletism, si Gheorghe Radu (CSM Resita), box. 
La sporturi neolimpice a fost premiat Stefan Szabo (CSM Resita), la radioamatorism, iar la echipe - sporturi individuale, CSM Universitatea Resita. CSU Resita, (volei de plaja), CSU Resita handbal feminin, HC Adrian Petrea Resita (handbal masculin), Volei Club Caransebes (volei masculin) si Muncitorul Resita (futsal) au fost premiate la categoria echipe sportive. 
Premii pentru Speranta Olimpica au fost acordate sportivilor Nicolae Balaci - atletism - Liceul Teoretic Traian Vuia-CSU Resita, Daniela Bereanu - tenis de camp - CSM Resita, Eliana Anason - atletism - Liceul Traian Vuia-CSU Resita, Bianca Popescu - atletism - Liceul Traian Vuia-CSU Resita. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004971 (s)