News Flash:

Au demarat lucrarile de constructie a noului corp de cladire al Spitalului de Copii

12 Mai 2014
699 Vizualizari | 0 Comentarii
 Lucrarile de extindere a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii 'Louis Turcanu' din Timisoara cu un nou corp de cladire au demarat luni, obiectivul urmand sa fie finalizat in doi ani.
Investitia de aproape 9 milioane de euro presupune noi saloane pentru copiii care necesita internari in diferite sectii si laboratoare, noua aripa multifunctionala (cu demisol, parter si sase etaje) urmand sa fie dotata cu echipamente medicale la cele mai inalte standarde.
'Anul trecut, Guvernul a dat cinci milioane de lei, dar atunci nu exista decat studiul de fezabilitate, nu era nicio licitatie facuta, deci acei bani nu aveau cum sa se cheltuiasca legal. Banii nu au fost pierduti, ci pur si simplu nu puteau fi cheltuiti doar pe idei. Daca Guvernul nu va aloca macar o parte din fonduri pentru construirea acestui spital, costurile vor greva puternic pe bugetul local, pentru ca acest corp de cladire trebuie sa se realizeze', a declarat luni presei primarul Timitoarei, Nicolae Robu.
Luni a avut loc predarea terenului de catre primarie executantului care a castigat licitatia pentru lucrarile de constructie. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011470 (s)