News Flash:

Au crescut tarifele la parcarea Aeroportului International Timisoara

28 Noiembrie 2014
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
Soferii care isi vor lasa masinile in parcarea Aeroportului International Timisoara vor plati tarife mai mari pentru stationare, incepand de luni, 1 decembrie 2014.
Administratia Aeroportului International Timisoara anuntat ca preturile vor ramane diferentiate, pentru Parcarea 1 (P1), destinata stationarii de scurta durata, unde tariful va fi de 2.5 lei/30 de minute, iar in Parcarea 2 (P2) - destinata stationarii de lunga durata – 2 lei/30 de minute.
Ultima modificare a pretului a fost facuta in urma cu patru ani, iar pana acum jumatate de ora in Parcarea 1 costa 2,1 lei, iar in Parcarea 2 – 1,6 lei.
De asemenea, administratia aeroportului renunta si la sfertul de ora gratuit acordat pana acum soferilor. Astfel, accesul in incinta Aeroportului si stationarea de pana la 10 minute vor avea tariful de 1 leu, scrie tion.ro.
„Aceasta masura a fost luata pentru a veni in sprijinul soferilor care doar conduc sau asteapta pe cineva la Aeroport si stationeaza foarte putin in parcare, dar in acelasi timp pentru a elimina abuzul unora care, prin intrari si iesiri consecutive, provocau pierderi nejustificate in bugetul de administrare a parcarii auto”, au anuntat reprezentantii aerogarii timisorene.
Pasagerii si/sau insotitorii acestora au posibilitatea de a achita parcarea in incinta aerogarii, fie la ghiseul de taxare parcare, fie la automatul din parcare, amplasat inainte de bariera de la iesirea din Parcarea 1.
„In cursul lunii decembrie vor incepe lucrarile de amenajare a unei parcari destinate stationarii pe termen lung si foarte lung, la un pret redus, dar si in conditii de confort mai reduse”, au mai precizat acestia.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005655 (s)