News Flash:

Au aparut imaginile cu fiica lui Florin Salam, dupa ce s-a spus ca este insarcinata. Betty si iubitul ei au anuntat pe toata lumea

11 Mai 2017
1428 Vizualizari | 0 Comentarii
bety salam

Betty Salam şi iubitul ei, Cătălin, au o relaţie foarte frumoasă de mai bine de doi ani. Cei doi petrec foarte mult timp împreună şi se susţin reciproc. În urmă cu puţin timp, fata lui Florin Salam a postat pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii de la mănăstire.


Cei doi s-au decis să îşi ia o mini vacanţă şi au mers la Mănăstirea Prislop să se roage la mormântul lui Arsenie Boca. ,,Mă rog pentru tine (Cătălin Vişinescu)’’, a scris vedeta la una dintre fotografii.

Betty şi iubitul ei, Cătălin, la Mănăstirea Prislop.
Betty Salam a avut o perioadă în care pierduse controlul asupra kilogramelor ei, însă acum adolescenta e tare fericită că a reuşit să scape de surplusul de greutate fără să fie nevoită să se infometeze.

Artista a mărturisit că nu a ţinut nicio dietă pentru a slăbi, însă are un stil de viaţă alimentar care se bazează pe consumul de apă şi de fructe. „Nu am ţinut nicio dietă, mănânc. Sunt mereu întrebată, dar, spre exemplu, de dimineaţă, mănânc rodie, beau apă foarte multă. Nu prea le am cu fructele, dar mănânc rodie”, a declarat Betty Salam.

 

În urmă cu câteva zile, s-a spus că e gravidă!

Povestea de dragoste frumoasă dintre Betty Salam şi iubitul ei, Cătălin, îi face pe mulţi să uite că e doar o adolescentă şi să viseze deja la momentul în care artista va deveni mămică. În urmă cu câteva zile, s-a speculat chiar că fata cea mare a lui Florin Salam ar fi gravidă.


betty salam
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005152 (s)