News Flash:

Atmosfera sarbatorilor a cuprins si Resita. S-au aprins luminile festive de iarna in oras

8 Decembrie 2016
54844 Vizualizari | 0 Comentarii
lumini resita
 Instalatiile luminoase specifice sarbatorilor de iarna, montate in municipiul Resita, au fost aprinse, marti seara, in fata unui numeros public, in special copii, in centrul civic al orasului fiind amenajate si standuri de unde pot fi achizitionate diferite produse de sezon. 
'Am aprins luminile de sarbatori, avem un grup de copii care au prezentat o poveste cu Mos Nicolae, dupa care a urmat un spectacol de dansuri, sustinut tot de cei mici. Noi speram ca acest start sa fie de bun augur si sa avem parte de o luna plina de evenimente, cu o crestere in saptamana premergatoare Craciunului. Casutele sunt deschise, bradul este luminat, iar atmosfera este, intr-adevar, de sarbatoare', a declarat primarul municipiului Resita, Ioan Popa. 
Programul artistic a fost sustinut de elevii Scolii Generale nr. 7 si de actori ai Teatrului de Vest din Resita. 
La fel ca in anul precedent, in municipiu au fost amplasati trei arbori de Craciun, in centrul civic, in zona Triaj si in Parcul Tricolorului. 
De asemenea, in Parcul Tricolorului a fost amenajat si un patinoar, pe o suprafata de aproximativ 400 de metri patrati. In plus, in centrul orasului si in cartierul Lunca Barzavei au fost amenajate standuri de unde pot fi achizitionate diferite produse de sezon. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005403 (s)