News Flash:

Atitudine ciudata a Simonei Halep, dupa infrangerea surprinzatoare din primul tur al US Open: Asta este! A fost doar o zi proasta pentru mine

28 August 2018
864 Vizualizari | 0 Comentarii
simo

Conferinta de presa de dupa infrangerea neasteptata din primul tur de la US Open, 2-6, 4-6 cu Kaia Kanepi, a gasit-o pe Simona destul de relaxata, pe alocuri zambitoare si acordandu-i adversarei sale tot creditul din lume pentru a doua victorie din cariera in fata unui lider mondial.
Cele doua saptamani intense de la Rogers Cup si Cincinnati s-au resimtit in ciuda pauzei de la New Haven si, chiar daca la antrenamentele premergatoare meciului nu a avut probleme, Halep a acuzat efortul depus: "Am fost obosita, am jucat mult si am castigat multe meciuri in ultima vreme. Nu am simtit presiunea dupa ce am castigat Roland Garros. Asta nu a fost ziua mea, jocul meu nu a fost suficient de echilibrat, nu am fost suficient de puternica pentru a castiga. M-am simtit bine la antrenamente, asta este", a declarat Simona, la o ora dupa meci.

Apoi, Halep a aratat ca a invatat din experientele trecutului si ca stie sa se comporte ca o mare campioana si atunci cand pierde. A subliniat ce s-a vazut cu ochiul liber din fata televizorului - jocul foarte puternic al Kaiei Kanepi, apoi a imbracat-o pe estona in rolul protagonistului, lasand la o parte propria interpretare: "Asta este! A fost doar o zi proasta pentru mine. Nu am avut destula putere astazi pentru a castiga meciul. Ma asteptam ca ea sa joace asa, fara frica, si sa loveasca minge foarte, foarte puternic. Nu pot spune multe despre meci, doar ca nu am reusit sa simt mingea si ea a jucat foarte bine si m-a impins in spatele liniei de fund. A fost greu, e greu, dar e OK! Ea a meritat sa castige, a jucat mai bine decat mine", a mai punctat liderul mondial, inainte sa vorbeasca despre reactia lui Darren Cahill, la cald: "Nu mi-a spus nimic dupa meci, doar m-a imbratisat".


kaia kanepi simona new haven
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006213 (s)