News Flash:

Atentionare MAE: Greva de avertisment a controlorilor de trafic aerian din Grecia, miercuri dupa-amiaza

5 August 2015
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
controlor de trafic
Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Grecia ca miercuri dupa-amiaza este anuntata o greva de avertisment a controlorilor de trafic aerian, recomandand contactarea in prealabil a agentiilor de turism si a companiilor aeriene pentru reconfirmarea orarului de zbor.
"Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Republica Elena ca Asociatia Elena a Controlorilor de Trafic Aerian a anuntat organizarea unei greve de avertisment de 4 ore, in ziua de 5 august 2015, in intervalul orar 14.00 - 18.00", potrivit unui comunicat MAE.
Ministerul de Externe recomanda cetatenilor romani contactarea, in prealabil, a agentiilor de turism si a companiilor aeriene pentru reconfirmarea orarului de zbor si consultarea site-ului ministerului.
MAE reaminteste faptul ca cetatenii romani care calatoresc in strainatate au la dispozitie aplicatia "Calatoreste in siguranta" (ce poate fi descarcata gratuit din "App Store" si "Google Play"), care ofera informatii, recomandari de calatorie si posibilitatea de a fi alertati, in cazul in care apar situatii speciale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005055 (s)