News Flash:

ATENTIE! Tot mai multi timisoreni, pacaliti in propriile apartamente de falsi agenti E.ON

21 Septembrie 2014
816 Vizualizari | 1 Comentarii
Compania furnizoare de gaze naturale pentru locuitorii din Timisoara anunta ca sunt tot mai multe cazuri in care diferite persoane se recomanda a fi angajati ai companiei si, sub pretextul ca efectueaza diferite verificari, patrund in locuintele oamenilor.
In zona de activitate a companiilor E.ON se constata in continuare situatii in care persoane care pretind ca sunt angajati ai societatii de gaze naturale, sub pretextul verificarii, inlocuirii sau citirii contoarelor, ori al verificarii instalatiei si/sau a aparatelor alimentate cu gaze naturale, au patruns in locuintele unor consumatori si au sustras bunuri sau au solicitat diverse sume de bani.
Pentru evitarea unor asemenea situatii, compania face urmatoarele precizari menite a-i proteja pe consumatorii de gaze naturale de persoane rau intentionate care pretind ca sunt angajatii  sau ca reprezinta companiile E.ON.
“Operatiunile de inlocuire, verificare si citire a contoarelor de gaze naturale ori de verificare a instalatiei si/sau a aparatelor alimentate cu gaze naturale sunt realizate de catre personalul E.ON sau al prestatorilor de servicii mandatati de companiile grupului pentru aceste activitati, scrie tion.ro.
Angajatii furniorului pot fi identificati prin echipamentul inscriptionat E.ON si prin legitimatia de serviciu. Personalul prestatorilor de servicii poate fi identificat prin legitimatia de serviciu si prin imputernicirea din partea companiilor E.ON pentru a efectua operatiunile mentionate.
Societatea recomanda consumatorilor sa permita accesul doar acelor persoane care prezinta legitimatia de serviciu si/sau imputernicirea din partea companiilor E.ON.
De asemenea, trebuie precizat faptul ca angajatii E.ON sau prestatorii de servicii mandatati de companiile noastre nu incaseaza bani la domiciliul clientilor nici pentru contravaloarea unor servicii prestate de companiile noastre (acestea regasindu-se in facturile emise), nici pentru contravaloarea gazelor naturale consumate”.

gaze naturale e on
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Venit suplimentar  | #17
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: sabrina.totoiu@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1390 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038113 (s)