News Flash:

ATENTIE! Strada inchisa in centrul Timisoarei

16 Ianuarie 2015
1667 Vizualizari | 1 Comentarii
Soferii au avut parte de inca o surpriza in trafic in centrul Timisoarei in aceste zile: s-a inchis circulatiei si strada Sergent Constantin Musat, care asigura inca accesul spre zona Pietei Unirii, mai exact spre strada General Eremia Grigorescu. Autoritatile locale n-au anuntat nimic, dar au inceput lucrarile de reabilitare si pe aceasta portiune de drum, pe care mai pot intra, deocamdata, doar pietonii...
Pe strada Sergent Constantin Musat, cea care asigura accesul dinspre Piata Marasti spre Piata Unirii, au loc lucrari in cadrul proiectului de reabilitare a centrului istoric al Timisoarei.
Soferii care foloseau inca aceasta straduta pentru a parca ori pentru a ajunge pe strada General Eremia Grigorescu au avut surpriza sa constate in aceste zile ca accesul auto a fost blocat si au inceput lucrarile si pe aceasta portiune de drum, care continua cu strada Vasile Alecsandri.
„Strada Sergent Constantin Musat a fost folosita pana acum ca si cale de acces catre santier. Acolo se fac lucrari de reabilitare a retelei de apa-canal, canalizare pluviala si menajera, telecomunicatii, lucrari de infrastructura si suprastructura. Strada face parte din zona de interventie a proiectului si, avand in vedere durata cercetarilor arheologice, a fost necesara inchiderea accesului, scrie tion.ro. Va fi inchisa pana la finalizarea proiectului”, a afirmat purtatoarea de cuvant a Primariei Timisoara, Alina Pintilie.
Patru piete si zece strazi din zona Cetate au intrat in reabilitare prin proiectul pe fonduri europene al municipalitatii: Piata Unirii, Piata Libertatii, Piata Sfantul Gheorghe, Piata General Traian Doda (Tarcului) si strazile Sergent Constantin Musat, Vasile Alecsandri, Lucian Blaga, Florimund Mercy, Francesco Grisellini, Strada Fara Nume, Radu Negru, Eugeniu de Savoya, General Praporgescu si Enrico Carusso.
Lucrarile ar trebui sa se finalizeze in vara acestui an.

soferii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008648 (s)