News Flash:

ATENTIE, SOFERI! Trafic restrictionat pe Autostrada Timisoara-Lugoj

19 Aprilie 2016
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada Lugoj Deva
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a anuntat, marti, ca a luat decizia restrictionarii traficului pe autostrada Timisoara-Lugoj, timp de patru zile, pentru executarea unor lucrari de relocare a unei linii de inalta tensiune, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat de presa transmis, marti, de CNADNR, circulatia rutiera pe autostrada Timisoara-Lugoj in zona kilometrului 481+350, se va inchide in zilele de 19 si 20 aprilie si apoi in 23 si 24 aprilie, in intervalul 8.00-18.00, pentru perioade de timp de maximum 15 minute.
„In afara acestor intervale in care circulatia va fi inchisa, traficul se va desfasura restrictionat, pe o singura banda de circulatie, pe fiecare cale de mers. Restrictia se impune urmare a executarii lucrarilor de relocare a liniei de inalta tensiune Mintia – Timisoara”, au anuntat reprezentantii CNADNR.
Acestia precizeaza ca, in acord cu reglementarile in vigoare, conducatorii auto au obligatia sa respecte restrictiile instituite si semnalizarea rutiera temporara, precum si indicatiile agentilor de politie aflati la locul desfasurarii evenimentului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005526 (s)