News Flash:

ATENTIE, soferi! Modificari importante in trafic la iesirea din Timisoara spre Mosnita

8 Septembrie 2015
1364 Vizualizari | 0 Comentarii
mosnita2
Calea Buziasului se afla in santier de ceva vreme, se circula cu restrictii pe aceasta artera de iesire din oras, dar lucrarile ar urma sa fie finalizate in aceasta toamna. Astfel, in cateva saptamani ar trebui sa se termine noul drum de legatura amenajat intre Calea Buziasului si strada Siemens, parcarea de 300 de locuri care a fost prevazuta in zona si noul sens giratoriu care se realizeaza acolo.
Este vorba despre o lucrare de peste 1 milion de euro, de care se ocupa firma Technocer SRL, a omului de afaceri Florin Maran, trimis in judecata la finele anului trecut, alaturi de alte persoane, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.
Ordinul de incepere a lucrarilor a fost dat in primavara, in aprilie, au anuntat reprezentantii primariei, care spun ca santierul trebuie sa fie gata pana in 1 octombrie, deci luna aceasta, scrie tion.ro.
Noul drum de legatura cu strada Siemens are aproximativ 300 de metri, doua benzi de circulatie de 7 metri latime si trotuare, proiectul mai prevede o parcare cu 300 de locuri pentru autoturisme, 68 de locuri pentru biciclete, doua drumuri interioare, piste pentru biciclisti de 2,5 metri latime – dublu sens si zone verzi.
Celalalt sens giratoriu de pe Calea Buziasului care se afla in curs de amenajare, unde lucrarile sunt inaintate, se afla la intersectia cu strazile Magnoliei – Cheveresului.
Aceasta lucrare, executata de firma Bau Center Vest, ar trebui sa se termine pana in data de 15 septembrie, potrivit autoritatilor locale.
Oficialii municipalitatii au anuntat inca din primavara anului trecut asfaltari pe mai multe strazi din Ciarda Rosie – Magnoliei, Orhideelor, Petuniei, Toporasilor, Dafinului, Zambilelor, in acelasi proiect fiind cuprinsa si reamenajarea intersectiei dintre strada Magnoliei si Calea Buziasului.
In acest caz vorbim despre lucrari de amenajare in valoare totala de 4,3 milioane de lei, reprezentantii municipalitatii explicand ca terenul de executie s-a prelungit din cauza unei lucrari pe care o aveau de efectuat in zona cei de la Enel si ca la mijlocul acestei luni se va termina in sfarsit cu santierul.

calea buziasului siemens
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005157 (s)