News Flash:

ATENTIE, se deschide un nou SANTIER in Timisoara!

14 Iulie 2015
1314 Vizualizari | 0 Comentarii
timisoara santier
O investitie pe care reprezentantii Primariei Timisoara o pregatesc inca din toamna anului trecut vizeaza largirea la patru benzi a Caii Martirilor, tronsonul de intrare in oras dinspre Giroc spre strada Lidia. In august-septembrie este de asteptat sa intre in santier si aceasta artera. Lucrarea este estimata la peste 3,4 milioane de euro. Cum va arata dupa ce se termina? Un lucru este cert, nu va fi prea mult verde…
Reprezentantii Primariei Timisoara intentioneaza sa reabiliteze si sa largeasca la patru benzi Calea Martirilor, artera care duce spre comuna Giroc. Este vizat tronsonul de la strada Lidia (Maresal Constantin Prezan) pana la iesirea din oras, care ar urma sa fie extins in intregime.
Studiul de fezabilitate pentru aceasta investitie a fost aprobat in toamna anului trecut in consiliul local, dar in aceasta primavara reprezentantii municipalitatii au constatat ca… s-au gresit calculele, iar alesilor li s-a cerut ca aprobe SF-ul cu alte valori, mai mari.
Autoritatile au afirmat ca la elaborarea devizului general au aparut „unele erori matematice in ceea ce priveste cota de TVA” si nu a fost cuprinsa partea de instalatii electrice. S-a ajuns la aproximativ 17.752.000 lei cu TVA inclus, peste 4 milioane de euro, lucrarile fiind prevazute a se realiza in decurs de 2 ani.
Licitatia pentru executie este in curs de desfasurare, iar dupa finalizarea procedurilor va incepe efectiv santierul si pe Calea Martirilor, scrie tion.ro.
„Este in derulare licitatia pentru executia lucrarilor de largire a Caii Martirilor – Calea Girocului la patru benzi. Termenul de depunere a ofertelor este 20 iulie. De indata ce licitatia se va finaliza, vom incepe sa lucram efectiv si la largirea acestei artere la patru benzi. Evident ca largirea prevede amenajarea de trotuare civilizate, de piste de biciclete, de locuri de parcare… Pentru spatii verzi nu ramane teren pentru ca din pacate profilul stradal al caii Girocului, Martirilor, este destul de restrans”, a anuntat deja primarul Nicolae Robu.
Potrivit invitatiei de participare care a fost publicata pe site-ul primariei, valoarea estimata a contractului pentru largirea la patru benzi a arterei Calea Martirilor este de aproximativ 12.347.000 de lei fara TVA, peste 3,4 milioane euro cu TVA. Data limita de depunere a ofertelor este 20 iulie. Pretul va conta in proportie de 80%, iar 20% va cantari perioada de garantie a lucrarilor.
Investitia va fi realizata din bani de la bugetul local.

primariei timisoara caii martirilor calea martirilor nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1328 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004843 (s)