News Flash:

ATENTIE! Schimbari majore la aeroportul Henri Coanda I Ce lucrari vor incepe saptamana viitoare. Tot ce trebuie sa stie calatorii

14 Iulie 2017
992 Vizualizari | 0 Comentarii
otopeni
CNAB va incepe de saptamana viitoare lucrarile de supralargire la doua benzi a fluxului de iesire din Aeroportul Henri Coanda catre Bucuresti, care vor fi finalizate pana la sfarsitul lunii iulie si nu vor afecta fluxul actual de iesire, potrivit unui comunicat transmis vineri de institutie.
Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) informeaza ca „din cauza volumului mare de autoturisme si autovehicule de transport pasageri si marfuri, la orele de varf se formeaza cozi la iesirea din aeroport catre DN 1, intrucat accesul in sensul giratoriu se face pe o singura banda. Pentru fluidizarea traficului auto, CNAB a luat decizia supralargirii la doua benzi a fluxului de iesire spre Bucuresti, pe toata lungimea acestuia. Banda suplimentara se creeaza prin redimensionarea insulei din vecinatatea sensului giratoriu, iar pe perioada lucrarilor nu va fi afectat fluxul actual de iesire”.
„Acest proiect a fost demarat inca din 2010 si este important pentru accesul si defluirea clientilor Aeroportului Henri Coanda. Impreuna cu echipa CNAB, am deblocat acest proiect preluand responsabilitatea efectuarii lucrarilor de la administratorii DN 1 si obtinand avizele si autorizatiile necesare, astfel incat saptamana viitoare sa putem incepe lucrarile” a declarat directorul general al CNAB, Bogdan-Stelian Mindrescu.
 Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006573 (s)