News Flash:

ATENTIE! Schimbari in trafic pe Calea Buziasului

21 Septembrie 2015
2500 Vizualizari | 2 Comentarii
calea buzias1
Modificari in trafic pe drumul de iesire din Timisoara spre Mosnita, artera pe care autoritatile locale au considerat necesar sa amenajeze doua noi sensuri giratorii. Primul, realizat la intersectia cu strada Magnoliei, este deja functional. La cel de-al doilea se lucreaza inca si se circula cu restrictii spre AEM, ceea ce a dus la blocaje in trafic la orele de varf in aceasta perioada, reclama cititorii nostri, dar si aceasta lucrare ar trebui sa fie gata pana la sfarsitul lunii.
Noile amenajari de pe Calea Buziasului ii vor obliga cu siguranta pe soferi sa reduca viteza, pentru ca pe artera de iesire din oras spre Mosnita Noua au aparut doua noi sensuri giratorii.
Primul care a fost dat in folosinta se afla la intersectia cu strazile Magnoliei – Cheveresului. Au fost amplasate indicatoare si s-au realizat si marcajele, nu mai sunt restrictii pe portiunea respectiva, dar conducatorii auto trebuie sa fie prudenti la intrarea in sensul giratoriu pentru ca cele doua benzi de circulatie create sunt inguste.
Lucrarea a fost executata de firma Bau Center Vest si a vizat si asfaltarea altor strazi din zona – Magnoliei, Orhideelor, Petuniei, Toporasilor, Dafinului, Zambilelor. Valoarea prezentata de autoritatile locale – 4,3 milioane lei.
Lucrarea a fost finalizata cu prelungiri de termene, oficialii primariei afirmand ca au depins de Enel, care trebuia sa faca anumite interventii in zona, si au fost „tot felul de complicatii”.
Cel de-al doilea santier deschis pe Calea Buziasului vizeaza amenajarea unui drum de legatura cu strada Siemens, a unei parcari cu 300 de locuri si a unui nou sens giratoriu in zona respectiva.
Vorbim despre o lucrare de peste 1 milion de euro, un contract atribuit firmei Technocer SRL, scrie tion.ro.
S-a conturat si acest al doilea sens giratoriu, dar nu este functional, inca se lucreaza pe Calea Buziasului si se circula cu restrictii pe acea portiune de drum.
Proiectul mai prevede un drum nou de aproximativ 300 de metri, o parcare cu 300 de locuri pentru autoturisme, 68 de locuri pentru biciclete, alte doua drumuri interioare si piste pentru biciclisti.
Ordinul de incepere a lucrarilor a fost dat in primavara, in aprilie, iar in zona ar trebui sa se termine cu santierul pana in data de 1 octombrie, potrivit reprezentantilor municipalitatii.
Cei care folosesc ruta respectiva pentru a ajunge la Mosnita mai asteapta acum largirea la patru benzi a drumului judetean, asa cum s-a intamplat si la Giroc, o promisiune mai veche a administratiei judetene care nu s-a materializat inca.
Intre timp ar urma sa fie creat un nou drum de legatura intre Mosnita Veche si Timisoara. Pe raza comunei a fost realizat deja, Primaria Timisoara s-a miscat mai greu, iar consiliul local urmeaza de-abia acum sa aprobe studiul de fezabilitate pentru aceasta investitie.

calea buziasului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

zero-zero  | #1038
1 octombrie... care an ?
Marius  | #1039
Și la trecerea din dreptul,Acellum,Brithouse(Cal.Buziașului)la trecerea de pietoni ar trebui,puse niște limitatoare,înainte de trecerea de pietoni pe ambele sensuri de mers,se cam lovesc în ultimul timp!!!,pietoniii!!!
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006048 (s)