News Flash:

ATENTIE! Ploi torentiale, vijelii si caderi de grindina pana marti seara!

25 Mai 2015
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila de luni de la ora 14.00 pana marti la ora 20.00. In unele zone cantitatile de apa care vor cadea vor depasi 30-40 de litri pe metru patrat.
In dupa-amiaza zilei de luni si in noaptea de luni spre marti in Maramures, Crisana, Transilvania, jumatatea de vest a Munteniei si local in nordul Moldovei, in Oltenia si in zonele de munte vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata care se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, izolat chiar vijelii si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si pe spatii mici 30...40 l/mp.
In cursul zilei de marti, 26 mai, va mai ploua cu precadere in nordul si centrul teritoriului, precum si in zonele de deal si munte, iar cantitatile de apa vor  depasi pe arii restranse 25 l/mp.
Administratia Nationala de Meteorologie emisese duminica o informare de instabilitate atmosferica valabila pana marti, la ora 9.00.
In noaptea de duminica spre luni au fost sub avertizare de ploi si vijelii Banatul, Oltenia, sudul Crisanei, sud-vestul Transilvaniei si zonele montane aferente.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005052 (s)