News Flash:

ATENTIE, PARINTI! O noua moda de inselatorie a copiilor face ravagii in Timisoara!

9 Martie 2015
1986 Vizualizari | 2 Comentarii
In ultima perioada, Protectia Consumatorilor Timis a acordat mai multe amenzi unor reprezentanti de firme care pacalesc parintii si chiar copiii, promitandu-le cariere de model pentru copii. 
Recent, la Kaufland-ul din Dumbravita, doi tineri au abordat oamenii in centrul comercial. Cei vizati erau parintii insotiti de copii la cumparaturi. In momentul in care cei doi si-au dat seama ca au fost dati in vileag, au disparut rapid din magazin.
Cat timp au stat in centrul comercial, cei doi le-au impartit adultilor pliante si i-au imbiat sa semneze un contract pentru ca odrasla lor sa ajunga vedeta in reclame. Totul nu este insa decat o inselatorie bine orchestrata, in spatele unor asa-zise firme de modelling pentru copii. Agentii societatilor abordeaza parintii, spunandu-le ca si copilul lor poate avea o cariera stralucita in modelling.
Pentru asta insa adultii trebuie sa plateasca o taxa de inscriere, iar, mai apoi, sa suporte costurile unei sedinte foto, care nu este deloc ieftina. Inselatoria este depistata abia in momentul in care cei mici nu mai ajung sa apara in nicio reclama, iar reprezentantii firmei de modelling refuza sa le returneze banii parintilor.
La inceputul anului, mai multi timisoreni au depus reclamatii la Protectia Consumatorilor in legatura cu aceasta practica. CJPC a si amendat o astfel de firma, in urma reclamatiilor timisorenilor, scrie tion.ro.
„Am dat amenzi in valoare de 40.500 de lei pentru comportament incorect vizavi de consumatori si nerespectarea clauzelor contractuale in urma unor reclamatii depuse de consumatori. Au fost inregistrate 20 de reclamatii, majoritatea fiind intemeiate. S-a solicitat despagubirea consumatorilor prin procese verbale intocmite”, spunea la acea vreme Mihaela Ignat, comisar-sef CJPC Timis.

protectia consumatorilor timis modelling
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006912 (s)