News Flash:

ATENTIE! Noi reguli in Vama Veche

30 Martie 2017
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
vama veche0
Consilierii locali din Limanu au introdus un set de reguli stricte privind organizarea si desfasurarea activitatilor comerciale, fiind vizate in special in statiunile Vama Veche si 2 Mai, unde, in acest sezon estival, muzica va fi ascultata mai incet, iar comertul ambulant va fi interzis.
Consiliul Local al comunei Limanu a aprobat un regulament privind organizarea si desfasurarea activitatilor comerciale si a serviciilor de piata in localitate, document care prevede un set de reguli privind procedurile de autorizare pentru activitatile desfasurate de agentii economici, dar si procedurile pentru desfasurarea activitatilor cu caracter temporar in zone publice sau cu acces public, transmite corespondentul MEDIAFAX.
”Pana la initierea acestui set de reguli, in comuna Limanu nu exista o centralizare a conditiilor pe care ar trebui sa le indeplineasca un agent economic. Acest regulament explica foarte clar care sunt obligatiile celor care doresc sa primeasca autorizatii din partea noastra. Sunt gandite unitar, astfel incat, mai ales in sezonul estival, cand functioneaza cele mai multe activitati economice, sa existe un reper dupa care sa ne putem ghida, atat noi, ca si autoritati locale, cat si agentii economici”, a declarat primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu.
Astfel, regulamentul prevede conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cei care doresc sa desfasoare activitati comerciale in privinta documentatiilor privind apartenenta spatiului, tipul de activitate, orarul de functionare, in functie de specificul activitatii, precum si tipul de mobilier sau cromatica acestuia.

vama veche consiliul local
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006402 (s)