News Flash:

ATENTIE! Modificari in traseul troleibuzului la Dumbravita

16 Noiembrie 2015
663 Vizualizari | 1 Comentarii
troleu timis
S-au finalizat lucrarile de extindere a retelei de troleibuz la Dumbravita. Troleibuzul va circula, de la 1 decembrie, pe traseul Timisoara-Dumbravita. 
Traseul extinderii liniei de troleibuz se desfasoara de la intersectia dintre Calea Sever Bocu si strada Ion Ionescu de la Brad (Timisoara), pana la sensul giratoriu de la intersectia strazilor Petőfi Sandor si Ghioceilor (Dumbravita), strabatand teritoriul administrativ al municipiului Timisoara pana la intersectia cu strada Constructorilor/Centurii, urmand traseul DJ 691 pe raza localitatii Dumbravita. Lungimea traseului liniei de contact troleibuz este de 3700m (400m pe teritoriul administrativ al municipiului Timisoara, 3300m pe teritoriul administrativ al comunei Dumbravita). Traseul cuprinde 12 statii de troleibuz (alveole si refugii de calatori). In cadrul proiectului au fost executate 3 alveole noi (cele 9 existente s-au pastrat) si 11 refugii de calatori. De asemenea, a fost realizata amenajarea Caii Sever Bocu, astfel: a fost amenajata intersectia dintre Calea Sever Bocu, str. Ion Ionescu de la Brad si str. Armoniei, prin executarea unei giratii, iar Calea Sever Bocu a fost amenajata ca o strada de categoria a II-a, cu 4 benzi de circulatie (cate 2 pe sens) pana la intersectia cu traseul Inelului IV (str. Constructorilor). Lucrarile au fost executate pe o lungime de 333 m a Caii Sever Bocu. Latimea carosabilului este de 13 m, acesta fiind incadrat cu bordura si marginit pe ambele parti de zone verzi, piste de ciclisti si trotuare. A fost realizata si intersectia dintre Calea Sever Bocu si Inelul IV, prin executarea benzilor de stanga pe str. Centura si str. Constructorilor. Totodata, pentru siguranta citculatiei, aceasta intersectie a fost semaforizata, scrie ziuadevest.ro.  Acest proiect a fost dezvoltat de Municipiul Timisoara – in calitate de lider de proiect (Partener 1) in parteneriat cu Comuna Dumbravita (Partener 2) si cu Judetul Timis (Partener 3), fiind depus la ADR Vest in data de 15.02.2012. Contractul de finantare a fost semnat in data de 29.01.2013. Valoare totala (cu TVA): 17.228.694,14 lei. Perioada de executie a lucrarilor: 12 luni.

dumbravita timisoara-dumbravita sever bocu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Oportunitate!  | #1167
Completează-ți veniturile muncind acasă. Acum ai la dispoziție o afacere inteligentă ce vizează piața internă și internațională de carte. Dacă ești perseverent și deții cunoștințe minime PC, contactează-mă! Instruirea se face gratuit, prin email. Plata câștigurilor realizate este garantată prin contract legal de comision. Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email: nicufarcas@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040854 (s)