News Flash:

ATENTIE MARE!!! Nu este de o gluma! Daca mergeti spre mare sunt cativa escroci care pot profita de bunatatea dumneavoastra, pretind ca au ramas fara motorina sau benzina si va cer imprumut ceva bani! Iata cum sunt pacaliti oamenii de buna credinta - VIDEO

13 Mai 2018
807 Vizualizari | 0 Comentarii
drum

Drumul spre mare este plin de capcane. Si nu ne referim la starea carosabilului de pe A2, ci la indivizii pusi pe pacalit oamenii cu suflet bun.

Toti au aceeasi poveste: au copii mici, nevasta gravida si li s-a stricat masina. Ca sa fie credibili, promit ca vor restitui sumele primite. Evident, ca asta nu se va intampla niciodata. Urmariti cum actioneaza un astfel de personaj intr-un material filmat cu o camera ascunsa.

Escroc: Va rog frumos, am ramas fara benzina, nu sunt cersetor. Va dau si buletinul. Se poate intampla oricui, am copii. 
Reporter: De cand stati aici?
Escroc: De o ora jumatate. Doamna va las si actele. Nu sunt cersetor. Ne faceti un bine, un serviciu. Sunt om de omenie. Cum ajung in Constanta va returnez banii, nu va pacalesc, Doamne fereste!

I-ati ascultat povestea, acum sa facem cunostinta si cu personajul, vezi-Doamne aflat intr-o situatie disperata. Il cheama Constantin, e de profesie muzicant, si il gasiti postat strategic langa benzinariile de pe Autostrada Soarelui. Cu gandul la vacanta, turistii cu buzunarele pline sunt mai generosi. Capota-i ridicata, sa se vada bine ca ar avea o problema cu masina lasata si ea la soare.

Mizeaza insa pe faptul ca romanii creduli vor fi impresionati de asa-zisa sotie insarcinata si de cei doi copii. Pentru ca da, individul se foloseste de cei mici. Chipurile el cere doar un imprumut.

 

“Umblam cu bratul in mana”. Tanara de 27 de ani ce a fost ranita in accidentul de pe A2 povesteste prin ce a trecut

“Isi foloseste proprii copii ca sa insele oamenii. N-as fi fost impresionata daca nu erau copii. Asta e motivatia pentru care i-am dat banii. Ne-am zis ca acei copii stau de 4 ore in soare, era o caldura infernala. Am sunat la politie si m-au intrebat cum il cheama si ei mi-au zis stati linistita doamna ca avem zeci de plangeri pe numele lui dar nu avem ce sa-i facem. Il amendam dar nu avem cadru legal sa il ridicam de acolo. Ca nu s-a dovedit ca e insalatorie”a povestit o pagubita.

Iata si reactia lui cand ii spunem ca si ieri avea aceeasi problema, tot pe autostrada:
Reporter: De ce folositi copiii la aceasta inselatorie? Vi se pare normal sa ii tineti asa in caldura?
Escroc: Am avut si eu necazuri cu masina.
Reporter: Eu inteleg, dar aveti necazuri in fiecare zi?
Escroc: Nu, doamna, azi.
Reporter: Aveti plangeri la politie pe numele dvs sau nu? 
Escroc: Nu stiu!

Cei care lucreaza in zona il cunosc foarte bine. “Sta aici in fiecare zi. Ca a ramas fara benzina, fara motorina. Cerseste. Ala ii da 500, ala 500, ala un milion. De dimineata pana seara. 50-60 de miloane pe zi”, spune un martor. Daca este sau nu o exagerare, nimeni nu poate spuna. Dar e bine stiut ca un om cu mana intinsa “care spune o poveste frumoasa” poate castiga intre 3500 si 5000 de lei lunar. 

Vezi aici video


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005470 (s)