News Flash:

ATENTIE! In Pasul Tihuta se circula in CONDITII DE IARNA!

2 Aprilie 2015
1301 Vizualizari | 0 Comentarii
Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna pe drumurile nationale din judetul Bistrita-Nasaud, iar in Pasul Tihuta, principala cale de legatura dintre Transilvania si Moldova, ninsoarea depusa inca din noaptea de miercuri spre joi masoara in jur de sapte centimetri.

Seful Sectiei de Drumuri Nationale Bistrita-Nasaud, Alexandru Slavita, a declarat pentru AGERPRES ca, pana la aceasta ora, s-a actionat cu aproximativ 120 tone de material antiderapant pe drumurile nationale, dintre care 80 de tone numai in Pasul Tihuta, pe DN 17, unde continua sa ninga.
In pofida ninsorii si a vantului care bate in rafale, traficul rutier nu a fost afectat pe niciun tronson, insa soferii sunt sfatuiti sa reduca viteza, carosabilul fiind umed.
Avand in vedere ca vremea va continua sa fie capricioasa si in urmatoarele zile, iar contractul de deszapezire s-a incheiat la jumatatea lunii martie, cei de la Drumuri Nationale au cerut utilaje suplimentare din judetele Salaj si Satu Mare, pentru a preveni eventualele blocaje in trafic cauzate de ninsori.
AGERPRES

pasul tihuta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1813 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006260 (s)