News Flash:

ATENTIE! Curse ilegale de masini in zona Calea Sagului!

31 Mai 2015
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
curse ilegale
Interventie in forta a politistilor si jandarmilor din Timisoara, vineri seara! Zeci de oameni ai legii au impanzit zona de la iesire din oras, pe Calea Sagului, unde cateva sute de persoane faceau curse ilegale de masini.
Totul a inceput vineri seara, dupa ce cativa tineri cu mai multe BMW-uri s-au oprit la intersectia dintre Calea Sagului si bulevardul Liviu Rebreanu, unde au inceput sa tureze motoarele si sa efectueze derapaje, la doar cativa pasi de Sectia 3 de Politie. Oamenii legii s-au sesizat si au pornit pe urmele tinerilor, care s-au indreptat spre iesirea din oras. Politistii de la Sectia 3 au dat alarma si imediat zeci de echipaje de la Politia Locala, de la Rutiera, dar si de jandarmi au impanzit zona din jurul fostei platforme de la Iveco si au inchis complet strazile din apropiere, scrie tion.ro.
La sosirea primului echipaj de politie, acolo se aflau aproximativ 500 de persoane ce faceau curse ilegale de masini, povestesc oamenii legii, care i-au luat imediat la control. Astfel, politistii si jandarmii au imparti mai multe amenzi, mai ales pentru conducerea unui autovehicul fara asigurare sau cu ITP expirat.
Mai mult, politistii de la Rutiera au amplasat si un aparat radar langa podul de pe Calea Sagului pentru a-i prinde pe vitezomani.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005196 (s)