News Flash:

ATENTIE! Aveti bilete la trenurile Regiotrans? Acestea NU MAI CIRCULA in Romania incepand de miercuri

17 Martie 2015
1547 Vizualizari | 1 Comentarii
Trenurile Regiotrans nu mai au voie sa circule, incepand de miercuri, pe calea ferata din Romania, dupa ce operatorul privat feroviar a ramas fara licenta.
Trenurile Regiotrans nu mai au voie sa circule, incepand de miercuri, pe calea ferata din Romania, dupa ce operatorul privat feroviar a ramas fara licenta. 
"Va informam faptul ca urmare a adresei nr.2120/294/16.03.2015 emisa de A.S.F.R. (Autoritatea de Siguranta Feroviara Romana n.n.), REGIOTRANS SRL  este obligata sa intrerupa activitatea de transport feroviar de calatori in zona, incepand cu data de 17.03.2015 si pana la o data pe care o vom comunica in timp util. Va asiguram ca intreprindem toate diligentele necesare in vederea inlaturarii acestui inconvenient. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat", se arata intr-un anunt de pe site-ul companiei Regiotrans.
Autoritatea Feroviara a descoperit mai multe probleme tehnice la 29 de automotoare apartinand Regiotrans, scrie Gandul.info. 
Cei care au sunat marti la numarul de telefon de pe site afla ca doar pentru ziua in curs mai pot cumpara bilete la tren. " Din pacate de maine trenurile noastre nu vor mai circula. Este pentru o perioada nedeterminata. Nu va pot spune motivul. Nu am aceasta informatie", ni s-a transmis de la numarul "Informatii Regiotrans".
Compania Regiotrans a fost controlata de omul de afaceri Costel Comana, care a fost gasit mort la sfarsitul lunii februarie in toaleta unui avion care efectua un zbor din Columbia in Costa Rica. 

trenurile regiotrans
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

MAFIA DE LA CFR ???  | #660
Trebuie precizat că unul dintre fostii acţionari de la firma braşoveană- Costel Comana, era în relaţii excelente cu fostul manager privat de la CFR Calatori- VALENTIN DOROBANTU, care acum este angajatul firmei Regiotrans Brasov, dar şi cu unul dintre actualii directori generali ai companiei de stat Iosef Szenteş, unul dintre artizanii „ţesăturilor” din mersul trenurilor pentru interesul privaţilor.
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005927 (s)