News Flash:

ATENTAT la Londra: Mai multe persoane au fost arestate la Birmingham

23 Martie 2017
1032 Vizualizari | 0 Comentarii
atentat londra2
Mai multe persoane au fost arestate in urma unui raid al politiei la Birmingham, existand suspiciuni ca vehiculul folosit in atacul terorist de la Londra a fost inchiriat din acest oras, noteaza The Telegraph, care a precizat ca autoritatile nu au confirmat ca actiunea are legatura cu atentatul.
BBC Newsnight a relatat ca exista suspiciuni ca vehiculul folosit in atentatul de la Londra ar fi fost inchiriat din Birmingham, insa aceasta informatie nu a fost confirmata.
In cursul noptii de miercuri spre joi, politia britanica a descins la o proprietatea din orasul Birmingham, iar o portiune din Soseaua Hagley a fost inchisa traficului timp de mai multe ore.
Intr-un comunicat al Politiei din comitatul West Midlands se afirma ca operatiunea este in curs de desfasurare, astfel ca nu se pot oferi detalii.
Un martor ocular a declarat pentru Press Association ca "barbatul din Londra a locuit aici", adaugand ca fortele de ordine au "arestat trei persoane".
Cel putin patru persoane au murit, iar alte 40 au fost ranite in atacul terorist comis miercuri seara in apropierea Parlamentului Marii Britanii, iar presupusul atacator a fost impuscat mortal de fortele de ordine.
Autorul atacului, inspirat probabil din terorismul international, a fost impuscat mortal de fortele de ordine dupa ce a lovit cu masina un grup de trecatori, pe Podul Westminster din Londra, si a injunghiat mortal, la intrarea in curtea Parlamentului, un agent de politie, identificat drept Keith Palmer, in varsta de 48 de ani.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005996 (s)