News Flash:

Atacantul Florin Andone, implicat intr-un incident pe aeroportul din Tenerife. Risca sa fie amendat de autoritatile spaniole

15 August 2017
886 Vizualizari | 0 Comentarii
florin andone nationala
Atacantul Florin Andone a fost implicat intr-un incident cu vamesii spanioli pe aeroportul din Tenerife. Momentul s-a petrecut dupa ce Deportivo La Coruna se intorcea dupa ce disputase o partida amicala cu CD Tenerife, meci in care jucatorul a marcat un gol.
Totul a inceput dupa ce argentinianul Federico Cartabia a refuzat sa prezinte vamesilor un act de identitate. Mai mult, a ras ironic in fata acestuia, informeaza Diario de Avisos. Pepe Mel, antrenorul echipei Deportivo, a venit imediat si si-a cerut scuze in numele jucatorului sau, precizand ca toate documentele fotbalistilor sunt la ofiterul de presa al clubului.
Incidentul nu s-a incheiat aici pentru ca a intervenit si Florin Andone. Atacantul roman i-a reprosat vamesului ca ar fi trebuit sa fie mai atent si sa cunoasca modul in care se deplaseaza echipele de fotbal. Dupa acest moment, Pepe Mel si-a pierdut definitiv cumpatul si i-a strigat lui Andone sa se indeparteze si sa nu mai scoata niciun cuvant.
Potrivit jurnalistilor de la Diario de Avisos, cei doi jucatori se pot alege acum cu o amenda din partea autoritatilor pentru tulburarea linistii publice. Deportivo La Coruna ar putea, de asemenea, sa ia masuri impotriva propriilor fotbalisti pentru comportamentul lor din aeroport.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006578 (s)